Integritetspolicy

192West (perspectivewoman.com) respekterar din rätt till integritet och följer våra skyldigheter enligt Data Protection Act 1988 utöver Data Protection Amendment 2003.

Genom att besöka denna webbplats accepterar du villkoren i denna policy. Alla externa länkar till andra webbplatser är tydligt identifierbara som sådana, och vi är inte ansvariga för innehållet eller integritetspolicyn på andra webbplatser.

Vår policy kan komma att ändras från tid till annan i enlighet med dataskyddslagstiftningen, uppdateringar kommer att publiceras på denna sida när och när ändringar sker.

Hänvisningar i denna policy till "vi", "oss" och "192West" är till FashionX Limited t/a 192West.

192West har förbundit sig till en progressiv policy om integritet, vi kommer därför att sträva efter att uppfylla eller överträffa våra juridiska skyldigheter som anges i de olika dataskyddslagarna och ändringarna som publicerats av dataskyddsombudet i Irland.

Vilken information samlar vi in och varför?

Som en del av vår registreringsprocess för nyhetsbrev kommer vi att be om din e-postadress. Detta för att vi ska kunna kommunicera med dig personligen, och för att vi ska kunna berätta om ändringar av webbplatsens produkter och tjänster. Vi kan också informera dig om nya produkter och/eller kampanjer som är igång.

När du går igenom kassan ber vi om ytterligare information, inklusive faktureringsadress, leveransadress, betalningsmetoddetaljer och ett lösenord. Vi använder denna information för att utföra din beställning och för att du ska kunna logga in vid ett senare tillfälle för att spåra din beställning.

Vi kan också samla in information om hur du använder webbplatsen och aggregera denna information med användningsinformation från andra kunder för att avgöra hur vi kan förbättra webbplatsupplevelsen ytterligare.

Liksom de flesta webbplatser använder vi cookies för att spåra din onlineupplevelse på webbplatsen. Cookies är nödvändiga för att hålla reda på varor i din varukorg, för att du ska kunna gå till kassan och för att du ska kunna anpassa din shoppingupplevelse. Cookies krävs för shoppingupplevelsen. Om du inte accepterar cookies kommer du inte att kunna använda denna webbplats.

Utomstående

Vi delar personlig information med tre externa parter för att slutföra din transaktion:

Betalningsbehandlare (Stripe):

192West lagrar inte din kredit- eller betalkortsinformation när som helst, i kassan kommer du att omdirigeras till en säker betalningssida som tillhandahålls av Stripe, denna sida är säkrad med det senaste inom SSL-krypteringsteknologi för att säkerställa att din kortinformation inte kan avlyssnas av obehöriga tredje parter.

192West lagrar inte kreditkortsinformation direkt på våra system.

Betalningsbehandlare (PayPal):

Förutom Stripe har vi en relation med PayPal som alternativ betalningsmetod. Om du väljer PayPal-betalningsalternativet under kassan kommer du att omdirigeras till en säker betalningssida som är värd för PayPal.

192West har ingen synlighet av din privata PayPal-kontoinformation, med undantag för e-postadressen till kontot som användes för att göra betalningen.

Våra leveranspartners:

Ditt namn, adress och telefonnummer kommer att lämnas till våra leveranspartners så att de kan leverera din beställning till dig.

Försäljning av företag

Vi förbehåller oss rätten att överföra information (inklusive dina personuppgifter) till en tredje part i händelse av en försäljning, fusion, likvidation, likvidation eller överföring av alla eller väsentligen alla tillgångar i vårt företag förutsatt att tredje parten samtycker till att följa till villkoren i policyn och under förutsättning att tredje part endast använder dina personuppgifter för de syften som du lämnade dem till oss. Du kommer att meddelas i händelse av en sådan överföring och du kommer att ges en möjlighet att välja bort.

Uppdatering, verifiering och radering av personuppgifter

Du kan informera oss om eventuella ändringar i dina personuppgifter, och i enlighet med våra skyldigheter enligt Data Protection Acts 1988 och 2003 kommer vi att uppdatera eller radera dina personuppgifter i enlighet med detta. För att ta reda på vilka personuppgifter vi har om dig eller för att få dina personuppgifter uppdaterade, ändrade eller borttagna från vår databas, vänligen maila oss på (cs@perspectivewoman.com).

Ändringar av webbplatsens sekretesspolicy

Alla ändringar av denna policy kommer att publiceras på denna webbplats så att du alltid är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några, vi avslöjar den. Om vi vid något tillfälle beslutar att använda personuppgifter på ett sätt som avsevärt skiljer sig från det som anges i denna policy, eller på annat sätt avslöjats för dig vid den tidpunkt då de samlades in, kommer vi att meddela dig via e-post, och du kommer att ha ett val om huruvida eller inte använder vi din information på det nya sättet.

Klarna

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsalternativ kommer vi att vidarebefordra vissa aspekter av dina personuppgifter till Klarna, såsom kontakt- och beställningsuppgifter, för att Klarna ska kunna bedöma om du kvalificerar dig för deras betalningsalternativ och för att skräddarsy betalningsalternativen till dig.

Allmän information om Klarna hittar du här. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och i enlighet med informationen i Klarna’s privacy policy.

Kontakta oss

Om du vill kontakta oss, vänligen maila oss på (cs@perspectivewoman.com)

Denna webbplats drivs av:

Denna webbplats drivs av FashionX Limited T/A 192west med tillstånd från och på uppdrag av  Butterfly Textile Products Industry. Tic Ltd, T/A Perspective.